На захисті неба: Командувач Повітряних сил показав бойову роботу "привидів Києва"

Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещука поділився відео бойової роботи льотчиків 40-ї бригади тактичної авіації повітряного командування "Центр", передають Патріоти України.

"Пілоти Повітряних сил продовжують виконувати небезпечні місії та завдання – нищити ворожі цілі в повітрі, завдавати ударів по наземних об’єктах противника.

Переконаний, що із надходженням до усіх бригад тактичної авіації Повітряних сил західних літаків, ця робота буде значно ефективнішою. А наразі наші пілоти витискають усе можливе із наявної на озброєнні техніки радянського виробництва. Наземний персонал підтримує ці літаки в боєздатному стані і робить усе, щоб вберегти їх від ворожих очей.

За даними "Української правди", на оприлюдненому відео – пуски керованих авіаційних ракет, а також протирадіолокайних ракет AGM-88 HARM та керованих авіабомб GBU-62 JDAM-ER.

"Привид Києва" – символ українського пілота, захисника, який з'являється там, де на нього не чекають, і знищує ворога у небі над Україною. За офіційними даними, "привид Києва" – збірний образ пілотів 40-ї бригади тактичної авіації Повітряних сил, які захищають українське небо.

"Тільки тоді можна собі уявити...": Портников оцінив мирний план Трампа і пояснив, чим все закінчиться

середа, 26 червень 2024, 14:55

Радники Дональда Трампа, який балотується в президенти США від республіканської партії, запропонували йому план завершення війни в Україні. Ці пропозиції показують, що ці люди взагалі не розуміють політичні реалії та наміри кремлівського диктатора. Так...

МЗС РФ, яке істерить, що американська зброя "київської хунти" вбиває дітей, заткнули пельку: Німецькі експерти визначили, чия ракета вразила людей на пляжі Севастополя

середа, 26 червень 2024, 14:07

Кремлівська пропаганда нездатність та злочин власної ППО намагається використати для тиску на Захід щодо поставок Україні озброєнь. Знайдені на пляжі уламки схожі на ракети російського зенітно-ракетного комплексу "Тор", який оснащений зенітними керован...