На Запоріжжі дрони у кілька хвиль атакували "виборчу дільницю" окупантів. Вражено кадирівців та колаборантів, - ЗМІ

Українські спецслужби нанесли удар дронами по організаторах нелегітимних "виборів" у Запорізькій області. Про це повідомила Українська правда з посиланням на джерела в СБУ у середу, 30 серпня.

Зокрема, безпілотники відпрацювали по так званій "виборчій дільниці" в тимчасово окупованому місті Кам’янка-Дніпровська, коли там проходив збір так званих "голів дільничних виборчих комісій" усього району. На зустріч зібралося понад 30 зрадників, яких охороняли "кадировці".

"Під час зборів хотіли організувати роздачу бюлетенів та кабінок для голосування. СБУ за допомогою ударних дронів "підкорегувала" плани окупантів. Атака проходила у декілька хвиль. Її точні наслідки можна буде оцінити згодом, але вже зараз відомо про багато поранених", – йдеться у повідомленні.

Зараз місто оточено російськими військовими, які активують свої РЕБ, ППО та інші системи оборони.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...