На Запоріжжі спецназівці знищили склад бюлетенів псевдореферендуму та базу ФСб, окупанти рахують втрати, - розвідка

Бійці спецназу української розвідки в окупованій Кам'янці-Дніпровській на Запоріжжі знищили склад бюлетенів псевдореферендуму та базу ФСБ РФ. Наразі загарбники підраховують втрати. Про це 5 вересня розповіли в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Як йдеться в повідомленні, в результаті спецоперації було ліквідовано і суттєво пошкоджено низку об'єктів, які ворог використав як місця базування.

У кількох захоплених противником приміщеннях, зокрема управлінні Державної казначейської служби, тривають пожежі, які загарбники не можуть загасити протягом тривалого часу.

Крім того, ліквідовано місце зберігання бюлетенів для проведення "референдуму". Склад підірвано вибухом зсередини приміщення. Усі друковані матеріали знищено.

Також розбито місце базування підрозділу ФСБ Росії, що охороняв склад. Точна кількість убитих та поранених уточнюється. Тих, хто вижив, і поранених, терміново евакуювали в напрямку окупованого Криму. Окупанти запровадили комендантську годину в Кам'янці-Дніпровській з 7:00. Над містом помічено військові гелікоптери."Унаслідок проведення спецоперації цивільне населення не постраждало", – повідомили в ГУР.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...