На Запорізький напрямок перекинуть додаткову зброю і техніку, - Сирський

На Запорізький напрямок Сили оборони спрямують додаткові поставки зброї та техніки. Зокрема, особливу увагу буде приділено підготовці до оборонних дій в осінньо-зимовий період. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський, передають Патріоти України.

За його словами, у цій частині фронту тривають бойові дії різної інтенсивності. Там ворог застосовує штурмову та бомбардувальну авіацію, дрони всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів. «У таких умовах наше головне завдання — посилити оборону військ на найскладніших ділянках фронту і забезпечити максимальну стійкість лінії оборони», — написав Сирський.

Головком також зустрівся з командирами бригад і проаналізував обстановку в районах бойових дій, стан забезпечення підрозділів боєприпасами, БПЛА і засобами РЕБ. «Особливу увагу було приділено підготовці до оборонних дій в осінньо-зимовий період. Було вжито заходів щодо забезпечення підрозділів додатковою кількістю озброєння, техніки та всім необхідним», — повідомив Сирський.

"Німці залишили, так ці пі**ри роз**рячили": У Харкові "приліт" по будівлі Держпрому (фото, відео)

понеділок, 28 жовтень 2024, 22:28

Російські окупанти сьогодні, 28 жовтня, увечері запустили по Харкову КАБи. Внаслідок атак РФ постраждала пам'ятка національного значення – харківський Держпром. Це одна з найвідоміших будівель міста: памʼятка архітектури і один з перших хмарочосів Радя...

"Дуже "своєчасне" рішення": Прокурорам можуть різко підвищити зарплати, - нардеп Железняк

понеділок, 28 жовтень 2024, 21:50

Комітет Верховної Ради з питань бюджету відхилив поправки до законопроєкту "Про державний бюджет України на 2025 рік", якими пропонувалося відмовитись від збільшення видатків на виплату заробітних плат працівникам прокуратури майже на 3 млрд грн. Таким...