На жаль, поповнюють свої запаси: Росіяни наростили виробництво ракет, погрожуючи керівникам підприємств, - Ганна Маляр

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в інтерв'ю розповіла, як Росія намагається відновлювати свій запас ракет після атак на Україну, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання про те, скільки ракет залишилося у росіян, Маляр зазначила, що, з одного боку, запаси росіян виснажуються, і можна порахувати, на скільки ракет у них стало менше, а з іншого — в РФ є виробництво ракет.

«І вони самі їх виробляють. Зараз росіяни збільшили потужності сталінськими методами прямо через фізичні погрози керівникам підприємств, і у них є плани через певний час вийти на нормальний рівень виробництва, щоб забезпечувати ведення цієї війни», — розповіла заступниця міністра.

Вона підсумувала, що, з одного боку, ресурс ракет у росіян зменшується, а з іншого — не виснажується в нуль, ьбо вони можуть його поповнювати.

Останній масований ракетний удар по Україні Росія завдала 14 січня. Одна з ракет влучила у багатоповерховий житловий будинок у Дніпрі. На даний час відомо про те, що в ньому загинули 46 людей, 11 людей ще не впізнані, стільки ж вважаються зниклими безвісти. З 80 поранених 26 залишаються у лікарнях. Троє з них у важкому стані, зокрема дев’ятирічна дівчинка.

Джерело: НВ

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...