На Житомирщині по мажоритарці блискуче переміг герой російсько-української війни

Під керівництвом Ігоря Герасименка вдалося в найкоротші терміни і без втрат особового складу і техніки захопити і утримувати гору Карачун.
Ігор Герасименко. Фото: Фейсбук.

У мажоритарному окрузі №62 на Житомирщині перемогу здобув кандидат від президентської партії Слуга народу, професійний військовий, удостоєний звання Герой України, Ігор Герасименко. Про це свідчать дані, оприлюднені на сайті ЦВК після опрацювання 100% протоколів, передають Патріоти України.

Герасименко отримав 47,72% голосів виборців, зі значним відривом обігнавши представницю Опозиційної платформи - За життя Наталію Леонченко, за яку проголосували лише 8,12%.

Ігор Герасименко закінчив Одеський інститут Сухопутних військ за спеціальністю Бойове застосування та управління діями аеромобільних підрозділів. Командир 5-й батальйонної тактичної групи 81-ї окремої аеромобільної бригади високомобільних десантних військ. Він отримав звання Героя України у 2015 році. Під керівництвом Герасименка вдалося в найкоротші терміни і без втрат особового складу і техніки захопити і утримувати гору Карачун.

27 липня 2014 року завдяки його підрозділу були знищені кілька вогневих позицій бойовиків і встановлений контроль поблизу населених пунктів Степанівка та Петрівське Донецької області, що в подальшому призвело до зриву спроб висунення бойовиків загальною чисельністю до 200 чоловік.

29 липня 2014 року штурмовою групою під керівництвом офіцера в найкоротші терміни була взята під контроль стратегічно важлива точка створення - курган Савур-Могила. За час проведення антитерористичної операції майор двічі був поранений.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...