На зміну Джонсону може прийти ще один великий друг України - партійне опитування визначило найпопулярнішого кандидата

Наступником Бориса Джонсона на посту прем‘єр-міністра Великої Британії може стати великий друг України - міністр оборони Бен Воллес. Його кандидатуру підтримує найбільше представників Консервативної партії, передають Патріоти України.

Таку інформації надає агенціяYouGov, спираючись на результати незалежного опитування парламентарів. Зазначається, що очільнику міноборони надали перевагу 13% учасників голосування.

Не надто відстають від Воллеса міністерка у справах жінок і рівноправності Пенні Мордонт, колишній канцлер скарбниці Ріші Сунак, який подав у відставку 5 липня, та очільниця МЗС Ліз Трасс, відома своєю проукраїнською позицією.

Відомо, що найбільш ймовірний кандидат на пост нового прем‘єр-міністра також підтримує Київ у боротьбі проти окупантів. У червні він приїздив із візитом до України заради обговорення важливих питань, пов‘язаних з військовою допомогою. Він неодноразово висловлював свою солідарність із ЗСУ та навіть поставив на заставку своєї сторінки у Twitter українських захисників.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...