На знак солідарності з Україною: Поліція більше не охоронятиме консульства РФ у Латвії

Державна поліція більше не охоронятиме генеральні консульства Російської Федерації в Даугавпілсі і Лієпаї, дипломатичні працівники цих консульств оголошені в Латвії небажаними особами. Про це повідомляє LSM, передають Патріоти України.

У квітні було вирішено відкликати згоду на роботу цих генеральних консульств, таким чином, закривши консульські представництва РФ. Всім видвореним співробітникам потрібно було покинути країну до 30 квітня.

Рішення було прийнято на знак солідарності з Україною. На початку квітня міністр закордонних справ Латвії Едгар Ринкевич повідомив, що, враховуючи військові злочини армії Російської Федерації в Україні, Латвія звужує дипломатичні відносини з Росією, закривши її генеральні консульства в Даугавпілсі і Лієпаї. Був названий і термін - це мало відбутися до 30 квітня. Тоді ж було вирішено про висилку 13 російських дипломатів.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...