"Набридло "асвабаждать" мешканців Донбасу": Путін вперше зізнався, що хоче знищити Україну, - Піонтковський

Російський диктатор путін після низки поразок у війні проти України вигадав для свого електорату чергову ціль, яку чомусь озвучив перед дітьми. Однак все ж він вперше таким чином зізнався у своїх реальних планах. Про це сказав Андрій Піонтковський – російський публіцист із Вашингтона, передають Патріоти України.

Він прокоментував останні маразматичні заяви кремлівського диктатора у яких той стверджує, що в Україні нібито "створюється антиросійський анклав", який слід "ліквідувати". Схоже, йому набридло "асвабаждать" мешканців Донбасу. "Путін сьогодні вперше зізнався, що його ціллю є знищення України", – пояснив Піонтковський.

Хоча раніше про це говорили лише його пропагандистські рупори. Однак такі безглузді заяви – не новинка для російського глави. Він вже раніше заявляв, буцімто "української держави ніколи не існувало".

Ба більше, він пішов далі – виявляється, нібито, на думку путіна, й жодного українського народу не було. Навіть якщо це поза межами здорового глузду, він чомусь вперто у це вірить.

"Сьогодні він довів всі ці свої тези до "логічного" завершення. Мовляв, так, ми будемо знищувати Україну", – додав публіцист. Можливо, так Путін готується до тривалої війни й боїться наступу Збройних Сил України.

Джерело: 24 канал

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...

Росія має тактичні успіхи на Донеччині: Сили оборони відійшли на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 17:35

Поряд з цим главком відзначив деякі тактичні успіхи СОУ на Харківщині та Луганщині та перекидання підкріплень на найбільш загрозливі напрямки. Головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський повідомив, що ситуація на фронті загострилась, а Росія акти...