НАБУ оголосило в розшук ексзаступника секретаря РНБО

У вівторок, 16 квітня, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого обвинувачують у зловживаннях під час закупівлі автомобілів для армії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ у Facebook, передають Патріоти України.

За інформацією відомства, Гладковського разом з ексзаступником міністра оборони та директором департаменту Міноборони обвинувачують в організації закупівлі в межах державного оборонного замовлення вантажних автомобілів підвищеної прохідності за завищеними цінами. Сума завданих збитків державі становить понад 17 мільйонів гривень.

Справа Олега Гладковського — коротко

19 жовтня 2019 року ВАКС заарештував колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського з альтернативою внесення 10,6 мільйона гривень застави. 21 жовтня 2019 року за нього внесли заставу.

У березні 2022 року суд направив заставу на користь ЗСУ і змінив запобіжний захід на особисте зобов’язання. Після цього обвинувачений перестав з’являтися на судових засіданнях. За інформацією НАБУ і САП, Олег Гладковський виїхав за кордон, тому було ухвалено рішення оголосити його в розшук.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...