"НАБУ витратило 3 млн на пошук ... памперсів мого сина": Радник Кличка поскаржився на політичні переслідування

Дмитро Білоцерковець. Фото: Слово і Діло.

Антикорупційні органи витратили 3 млн грн на полювання за памперсами 3-річного сина екс-нардепа, радника мера Києва Дмитра Білоцерківця. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Нагадаю справу намагаються мотивувати тим, що у 2017 році мій новонароджений син і дружина періодично перебували у моєї матері з метою нагляду за дитиною. Цікаво, хто не залишає дитину у бабусі? А ключовий елемент доказової бази – адреси доставки памперсів. Найбільш абсурдне в цій ситуації – це те, що я відправив в НАЗК лист, де запитав, чи повинен декларувати майно матері, враховуючи, що вона час від часу доглядає за дитиною. Відповідь Агенства була – ні", – заявив Білоцерковець.

За його словами, вивчивши матеріали справи разом з адвокатами, він з упевненістю може сказати, що жодного прямого доказу у слідства немає - все засновано на домислах і уяві звинувачення.

Він упевнений, що мета такого звинувачення - боротьба за владу в Києві і спроби послабити мера Віталія Кличка, членом команди якого є. "А тепер "вишенька на торті" – на це абсурдне і політично мотивоване переслідування мене з боку НАБУ, за нашими підрахунками, було витрачено близько 3 мільйонів гривень платників податків. 3 мільйони витратили громадяни України на те, щоб детективи відомства, створеного для боротьби з топ-корупцією, полювали за памперсами!!!" – підсумував Білоцерківець.

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...

Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...