НАБУ затримало брата голови ОАСК Вовка на хабарі $100 тисяч, суддя вже відреагував

У вівторок, 6 квітня, НАБУ затримало брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка при спробі взяти 100 тисяч доларів хабаря, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Слідство інфо", зараз в будівлі ОАСК детективи НАБУ проводять слідчі та процесуальні дії. Член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко в Телеграм-каналі повідомив, що за попередньою версією, гроші призначалися для самого Вовка.

НАБУ затримало брата голови ОАСК Вовка на хабарі $100 тисяч – ЗМІ

Також сам Вовк в Facebook підтвердив, що в будівлі суду проходять обшуки.

НАБУ затримало брата голови ОАСК Вовка на хабарі $100 тисяч – ЗМІ

Нагадаємо, що главу ОАСК Павла Вовка підозрюють в створенні і керівництві злочинною організацією, захопленні державної влади, втручання в роботу державних діячів і зловживання впливом.

1 лютого детективи НАБУ зачитали Вовку клопотання про відсторонення його від посади. Правоохоронцям довелося йти за суддею кілька кілометрів, оскільки той відмовлявся слухати або брати якісь документи.

3 лютого Вищий антикорупційний суд дозволив примусовий привід глави ОАСК. Рішення суддя ВАКС Андрій Біцюк тоді ухвалив з другої спроби.

8 лютого Вовка не змогли примусово доставити на засідання Вищого антикорупційного суду, тому що не знайшли його.

Пізніше Вища рада правосуддя вирішила притягнути суддю Вищого антикорупційного суду Андрія Біцюка до дисциплінарної відповідальності.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...