Набивають повні ПАЗіки: У Луганську окупанти знову виловлюють чоловіків на вулиці

Російські загарбники в окупованому ними ж Луганську знов почали виловлювати чоловіків на вулицях. Ймовірно, у такий спосіб ворог намагається поновити втрати у живій силі. Таку інформацію журналістам 24 каналу підтвердили джерела у розвідці, передають Патріоти України.

За даними розвідників, мобілізація у квазіреспубліці "ЛНР" тимчасово зупинилася. Але тривало це затишшя лише 1,5 тижні. Зараз хвиля мобілізації знов почалася. На таксопарку набили мобілізованими цілий ПАЗік. У районі "Росії" – та сама схема. Катаються по всьому місту, – розповіли розвідники.

Зауважиом, що у Росії досі так і не оголосили загальну мобілізацію, про яку всі говорять ще з початку повномасштабного вторгнення. Схоже, що у Кремлі зараз продумують сценарії. Як розповів військовий експерт Олександр Мусієнко. За його словами, у країні-вбивці триває часткова прихована мобілізація, попри те, що загальна публічно так і не оголошена.

На думку військового експерта, тією чи іншою мірою мобілізація триває, але прихована і, звісно ж, не на повну силу. У Росії намагаються визначити кількість та думають над резервістами.

У Кремлі придумують сценарії, у який спосіб можливо залучати резервістів. Навіть через сайти з пошуку робити пропонують службу за контрактом та зарплату. Хедхантери намагаються когось знайти (на війну), – зазначив Мусієнко.

Він нагадав, що в інформпросторі ще в кінці березня – на початку квітня обговорювали, що Росія може залучити 60 тисяч резервістів. Ця тема лунала, хоч зараз про це не нічого чути й будь-які розвідки це не підтверджують.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...