"Началась деоккупация Донецка?": Найманці "ДНР" у паніці заявляють про "активну атаку ЗСУ"

На Донбасі зберігається напружена обстановка. В останні тижні в зоні бойових дій, де Російська Федерація сім років веде війну проти України, ескалація спостерігається з особливою силою, зазначають Патріоти України.
Певні військові і політичні експерти пов'язують це з введенням санкцій відносно Віктора Медведчука і його найближчого оточення. Сьогодні сепаратистський телеграм-канал «Репортер Руденко» повідомив, що Збройні сили України нібито обстрілюють околиці міста Донецька. У повідомленні прихильника «русского мира» йдеться: «Вооруженные силы Украины ведут обстрелы окраин города Донецка. В районе населенного пункта Веселое было слышно более пятнадцати разрывов снарядов. Согласно данным СЦКК, Вооруженные силы Украины ведут огонь 120-миллиметровыми калибрами по району «Вольво Центр».

Раніше цей же телеграм-канал оприлюднив інформацію про те, що з місць зберігання нібито почала пропадати військова техніка Збройних сил України - танки, гаубиці і САУ, причому в досить великій кількості.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...