"Начальник сектору моніторингу та контролю": Житель Харківщини збирав для росіян інформацію про аграрні підприємства (фото)

36-річний житель Ковшарівки проводив для окупантів інвентаризацію сільськогосподарських підприємств, інформують Патріоти України.

Як повідомляє прокуратура, 36-річний чоловік у липні цього року обійняв посаду "начальника сектору моніторингу та контролю" так званої "військово-цивільної адміністрації Куп’янського району".

На цій посаді він проводив інвентаризацію підприємств аграрного сектору, передавав цю інформацію окупантам та виконував інші незаконні вказівки загарбників. Після звільнення Ківшарівки "начальник сектору" зник. Підозру за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України) йому оголосили заочно.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колону ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...