Наче безхатченки: Після втечі з Лиману окупанти живуть біля теплотраси у наметах (відео)

Російські окупанти, яким вдалося втекти з Лимана Донецької області під час наступу Збройних сил України, тепер мешкають біля теплотраси в районі Щастя Луганської області. Відповідне відео оприлюднило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Facebook, передають Патріоти України.

Разом з окупантами просто неба живуть і їхні сім'ї, зокрема, діти. Вони облаштували намети з дерев'яних палиць, обтягнутих поліетиленом. У наметах видно скинуті на купу речі.

Їжу загарбники готують на багаттях, гріються від теплотраси. «Манкурти другої армії світу, які втекли з Лимана, тепер бомжі й живуть на трубах теплотраси», — йдеться у підписі до ролика.

2 жовтня ЗСУ повністю зачистили Лиман від окупантів , повідомив президент Володимир Зеленський. Речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Черевий заявив, що під час відступу росіяни залишили в Лимані багато мін та розтяжок.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...