"Наче гвалтівник та вбивця влаштовує вечірку для рідних жертви на місці злочину": Окупанти у знищеному Маріуполі влаштували концерт (фото)

У окупованому на знищеному окупантами Маріуполі російські загарбники влаштували святкування радянського дня міста. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Концерт російського оркестру та ліцедея з пафосом та підсвідкою Драм театру. З запрошенням для колаборантів і огорожею для плебесу перехожих маріупольців, яких майже не було. Розтягнуте георгівське простирадло біля пластикової бабці. Те саме, що тягали 9 травня і так саме - без маріупольців. Відкриттям сезону трупи зрадників окупаційного Драм театру", - написав він.

Андрющенко написав, що "все це схоже наче гвалтівник та вбивця влаштовує вечірку для рідних жертви на місці злочину".

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...