Наче не було Революції гідності, народ продовжують тримати за бидло: "Вирок Стерненку виніс суддя з Донецька Попревич, який встановив біля воріт свого маєтку бюсти Леніна і Сталіна", - Казанський

Україна залишається жебрацькою державою саме через прогнилу, реакційну третю владу. Надлишок грошей у світі шалений,. Однак вони ніколи не підуть в "яму", де навіть інвестора зі світовим ім'ям можуть кинути на мільярди доларів.

Сергія Стерненка судив суддя Віктор Попревич з Донецька, який ще до війни був добре відомий на все місто тим, що встановив біля воріт власного особняка бюсти Леніна і Сталіна. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав журналіст Денис Казанський, зазначають Патріоти України.

"Виявляється, Сергія Стерненка судив суддя Віктор Попревич із Донецька, який ще до війни був добре відомий на все місто тим, що встановив біля воріт власного особняка бюсти Леніна і Сталіна. Треба ж, я думав він давно на пенсії або в Росії. Мабуть, ніхто інший виконувати замовлення ОПЗЖ і Портнова не погодився. Тому й перенесли засідання на 23 лютого. Спеціально захотіли поглумитися. Зрозуміло, що все це мракобісся не має з правосуддям нічого спільного. У нормальній країні цього любителя ГУЛАГу і сталінщини до суду навіть не підпустили б", - заявив Казанський.

"Я знаю суддю Віктора Попревича, який виніс вирок Сергієві Стерненку. У 2017 році я брав на поруки 23-річну виховательку, на яку хотіли повісити обвинувачення у справі дитячого табору "Вікторія", де під час пожежі загинуло троє дітей. А Віктор Попревич - це той самий суддя, який всупереч вимогам прокуратури, без повідомлення сторони звинувачення й адвокатів сімей загиблих у таємному режимі провів засідання суду і звільнив з-під варти директора табору "Вікторія", який безпосередньо відповідав за стан пожежної безпеки дитячого комплексу. Не вірив цьому судді тоді. Не вірю йому і зараз. І ще. Що біліші нитки, якими шиються докази в подібних кримінальних процесах, то чорніша ненависть і недовіра до судової системи", - додав екснардеп Мустафа Найєм.


Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...