"Наче Прип'ять, тільки крутіше!": Як виглядає аеропорт Донецька зараз (відео)

Міжнародний аеропорт ім. Сергія Прокоф'єва в Донецьку продовжує залишатися купою руїн після запеклих боїв у 2014 році та переходу під контроль проросійських сепаратистів. На опублікованому відео видно, що на місці колись процвітаючого аеропорту панує розруха, зазначають Патріоти України.

Для порівняння автор прикріпив до запису архівне фото Донецького аеропорту до 2014 року. "Донецьк. Свіже відео міжнародного аеропорту імені Прокоф'єва. Ну, або того, що від нього залишив "руський мір", — йдеться в підписі до кадрів.

Користувачі Мережі були вражені побаченим. "Дивлюся і ридаю", "Цей аеропорт входив в топ-10 аеропортів Європи", "я коли був у Донецьку (а бував там часто), все відкладав поїздку в аеропорт, а марно. Поспішайте виконати задумане", "Хоча він і зараз кльово виглядає! Як Прип'ять, тільки крутіше!", - писали в коментарях під постом.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...