"Над нами просто сміються в Україні": Гіркін вказав на помилки Кремля та розкритикував "другу армію світу" (відео)

Один із ватажків так званої "ДНР", терорист Ігор Гіркін, він же Стрєлков, заявив, що кремлівська "спецоперація" в Україні провалилася. І в Москві намагалися вийти з пастки, в яку самі себе загнали, шляхом підписання "мирного договору". Проте Кремль недооцінив супротивника і не врахував, що в Україні є сильна та мотивована армія – і продовжує робити одну помилку за іншою. Про це Гіркін розповів у черговому інтерв'ю, які він останнім часом часто роздає і в якому він заявив, що Україна сміється над реальною "потужністю" російської армії, передають Патріоти України.

"Коли спецоперація провалилася, у Кремлі швиденько вирішили – на колінці, як вони люблять, "Мінські" вони на колінці накидали – вирішили на колінці накидати "Стамбульські". Типу, зараз ми їх підпишемо – і ніби нічого й не було. Давайте, віддайте нам Донбас, забирайте все інше і вдамо, що це було непорозуміння", – обурюється Гіркін.

Імперець визнає: у Кремлі сильно недооцінили супротивника, у війну з яким вирішили вплутатися. Українські війська хочуть і можуть боронити свою землю. Тоді як хвалена "друга армія світу" продемонструвала свою реальну "міць" усьому світу.

"Противник готувався воювати 8 років. Вони для цього будували армію. І побудували. І боєздатну армію. Результат: над нами просто сміються в Україні. Над нами насміхаються і знущаються з нас. Не над нами з вами, а над цими людьми, які так "чудово" думають, планують, у яких такі "чудові" стратегічні концепції і не менш "чудові" тактичні рішення", – говорить Гіркін.

На його думку, коли війська РФ ганебно втекли з-під Києва – вони дали Україні зрозуміти, що ворог зовсім не такий страшний, як було прийнято вважати. І що його можна і треба виганяти зі своєї землі. "Про що вони (командування армії РФ. – Ред.) думають? Вони відступили, віддали, фактично, в той момент, коли ситуація саме коливалася на терезах, – вони просто здалися. Просто різко здалися! А супротивник це оцінив, звісно, як слабкість, як боягузтво. І звичайно у противника виникло піднесення. У військкомати повалили мобілізовані, і не тільки мобілізовані – повалили добровольці", – резюмує Гіркін.

Саме тому він вважає, що РФ програє розв'язану Кремлем спецоперацію.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...