"Над нами просто сміються в Україні": Гіркін вказав на помилки Кремля та розкритикував "другу армію світу" (відео)

Один із ватажків так званої "ДНР", терорист Ігор Гіркін, він же Стрєлков, заявив, що кремлівська "спецоперація" в Україні провалилася. І в Москві намагалися вийти з пастки, в яку самі себе загнали, шляхом підписання "мирного договору". Проте Кремль недооцінив супротивника і не врахував, що в Україні є сильна та мотивована армія – і продовжує робити одну помилку за іншою. Про це Гіркін розповів у черговому інтерв'ю, які він останнім часом часто роздає і в якому він заявив, що Україна сміється над реальною "потужністю" російської армії, передають Патріоти України.

"Коли спецоперація провалилася, у Кремлі швиденько вирішили – на колінці, як вони люблять, "Мінські" вони на колінці накидали – вирішили на колінці накидати "Стамбульські". Типу, зараз ми їх підпишемо – і ніби нічого й не було. Давайте, віддайте нам Донбас, забирайте все інше і вдамо, що це було непорозуміння", – обурюється Гіркін.

Імперець визнає: у Кремлі сильно недооцінили супротивника, у війну з яким вирішили вплутатися. Українські війська хочуть і можуть боронити свою землю. Тоді як хвалена "друга армія світу" продемонструвала свою реальну "міць" усьому світу.

"Противник готувався воювати 8 років. Вони для цього будували армію. І побудували. І боєздатну армію. Результат: над нами просто сміються в Україні. Над нами насміхаються і знущаються з нас. Не над нами з вами, а над цими людьми, які так "чудово" думають, планують, у яких такі "чудові" стратегічні концепції і не менш "чудові" тактичні рішення", – говорить Гіркін.

На його думку, коли війська РФ ганебно втекли з-під Києва – вони дали Україні зрозуміти, що ворог зовсім не такий страшний, як було прийнято вважати. І що його можна і треба виганяти зі своєї землі. "Про що вони (командування армії РФ. – Ред.) думають? Вони відступили, віддали, фактично, в той момент, коли ситуація саме коливалася на терезах, – вони просто здалися. Просто різко здалися! А супротивник це оцінив, звісно, як слабкість, як боягузтво. І звичайно у противника виникло піднесення. У військкомати повалили мобілізовані, і не тільки мобілізовані – повалили добровольці", – резюмує Гіркін.

Саме тому він вважає, що РФ програє розв'язану Кремлем спецоперацію.

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...