Над руїнами здіймається дим: ЗСУ показали рідкісні кадри фронтового Торецька, де тривають жорстокі бої (відео)

ЗСУ показали рідкісні кадри фронтового Торецька, де тривають жорстокі бої

Кадри фронтового Торецька Донецької області відзняли аеророзвідники батальйону безпілотних систем UMBRELLA 32-ї Окремої механізованої бригади, передають Патріоти України.

"Ось як місто виглядає зараз. Це те, що несе "русскій мір" на нашу землю. Шалена інтенсивність боїв, постійні обстріли. В кадр потрапили навіть вибухи від влучання КАБів.

І в таких умовах 24/7 б'ються наші відважні воїни. Піхота, артилерія, танкісти, розвідка щодня працюють на межі людських можливостей, щоб не віддати ворогу жодної вулиці, жодного будинку, жодного метра рідної землі".

Наприкінці червня російська армія почала наступ на Торецькому напрямку. Російський наступ потягнув за собою щоденні обстріли артилерією та КАБами Нью-Йорка й Торецька.

"Ситуація цікава складністю вибору": Гельман оцінив, чи буде нова мобілізація в РФ

вівторок, 20 серпень 2024, 7:57

Путіну не залишається нічого іншого, окрім як оголосити нову мобілізацію. Без мобілізації росіяни не зможуть стабілізувати російсько-український кордон, не кажучи вже про витіснення ЗСУ з Курської області. Про це в інтерв'ю розповів російський політтех...

У розхід йде все: Росія через брак кадрів кинула на захист Курщини "космічну піхоту"

вівторок, 20 серпень 2024, 7:50

Командування військами РФ перекинуло свою так звану космічну піхоту на оборону Курської області, де продовжується наступ ЗСУ. Через брак кадрів у мотострілки "перекваліфікували" військовослужбовців із підрозділів Військово-космічних сил, враховуючи пер...