Надала допомогу сотням поранених: Окупанти взяли в полон Народного Героя України у Маріуполі

Юлія Паєвська (Фото:Оксана Корчинська / Facebook)До полону окупантів потрапила Юлія Паєвська "Тайра" — відомий волонтер, парамедик, яка вісім років рятувала життя військових та мирних жителів на Донбасі. Про це повідомили волонтер Наталія Воронкова та політик Оксана Корчинська, передають Патріоти України.

Корчинська розповіла, що Паєвська потрапила в полон 16 березня у Маріуполі, востаннє з нею був зв'язок приблизно о 16:00. «Вона за ці дні надала допомогу сотням цивільних поранених, тому що в нас було обстріляно більшість реанімобілів. Цивільні реанімобілі у Маріуполі не могли виїжджати за пораненими», - каже Корчинська.

За освітою Юлія Паєвська Тайра – тренер з айкідо, дизайнер. Проте ще з початку війни на Донбасі вона допомагала пораненим як парамедик. Там Тайра сформувала власну команду для евакуації під назвою Ангели Тайри. За даними АрміяInform, лише станом на 2019 рік вона врятувала понад 500 українських військових.

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...