Надавати по руках "великим комбінаторам": ЦВК скасувала зняття чинного мера Умані Цебрія з місцевих виборів

Варто зауважити, що міський тервиборком контролюють представники партії "Слуга народу"

Центральна виборча комісія скасувала постанову Уманської міської територіальної виборчої комісії про відмову в реєстрації кандидата на посаду мера Умані Олександра Цебрію, зазначають Патріоти України.

"Суб'єкт звернення просив, зокрема, визнати протиправною бездіяльність Уманської міської територіальної виборчої комісії по неповідомлення про виявлені недоліки в поданих в цю виборчу комісію документах для реєстрації кандидата на посаду Уманського міського голови Цебрія О.В., висунутого зазначеної місцевою організацією політичної партії. А також - в зв'язку з цим скасувати постанову зазначеної виборчої комісії про відмову в реєстрації кандидата на посаду Уманського міського голови Цебрія О.В.", - повідомляє пресслужба ЦВК.

За підсумками розгляду скарги, а також пояснень членів Уманського міської ТВК, ЦВК визначила, що тервиборчком спростував твердження про бездіяльність.

Крім того, Уманська міська ТВК зобов'язується до 21:00 30 вересня 2020 року повторно розглянути документи, подані для реєстрації Цебрія, відповідно до вимог Виборчого кодексу України і з урахуванням постанови ЦВК, і невідкладно поінформувати ЦВК про прийняте рішення.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...