Наддержавне... У Росії прогримів вибух на магістральному газопроводі (відео)

Вибух на газопроводі у Росії 26 липня 2021: відео

У Росії стався вибух на магістральному газопроводі Уренгой – Центр-2. Він розташований в Кишертському районі Пермського краю. Наразі там працюють аварійні служби, повідомляють Патріоти України з посиланням на "РБК"

Також на місці події перебувають правоохоронці. Факт вибуху підтвердили і в пресслужбі адміністрації Кішертського муніципального крайового округу.

"Так, дійсно стався вибух. Орієнтовно за кілометр від села Забір'я Кішертського округу", – уточнили у пресслужбі.

Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Однак прилеглі населені пункти під загрозою, адже там є лісові насадження. На ці місця відправили окремі підрозділи для захисту територій.

Причина вибуху

За даними Міністерства надзвичайних ситуацій, сталася розгерметизації магістрального газопроводу біля річки Сілва Кішерсткого муніципального округу. Наразі ліквідують загоряння сухої рослинності на площі 2 гектарів.

Надзвичайні ситуації: останні новини

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...