Надія - на невиконання наказу: Грозєв оцінив готовність Путіна завдати ядерного удару по НАТО

Болгарський журналіст, головний розслідувач міжнародної групи Bellingcat Христо Грозєв вважає, що після України президент РФ Володимир Путін, який намітив нову ціль у нашій країні, захоче атакувати одну з держав, яка входить до Північноатлантичного альянсу, зокрема за допомогою ядерної зброї. Таку думку Грозєв висловив в інтерв'ю засновнику інтернет-видання «Гордон» Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

При цьому він висловив сумнів, що наказ Путіна натиснути на ядерну кнопку буде виконано, адже наказ має пройти ланцюжком п'ять рівнів — через п'ятьох осіб. «Якщо будь-який із цих рівнів вважає, що майбутнє Путіна не гарантоване, він не натисне, він не передасть далі інструкцію» , — пояснив розслідувач.

Можливо, тому вже зараз кремлівський фюрер не довіряє нікому зі свого найближчого оточення, окрім голови правління російської нафтогазової компанії «Роснефть» Ігоря Сечіна. І що довше продовжуватиметься війна в Україні, тим менше в оточенні путіна буде людей, до яких він прислухається. А, значить, зросте можливість того, що він зробить необдуманий, згубний для себе і рф крок, у тому числі і натисне на ядерну кнопку.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...