Надія Бабкіна заспівала українською в окупованому Луганську та похвалила окупантів, які "продовжують справу дідів"

Російська співачка та палка прихильниця Путіна Надія Бабкіна надумала виступити в окупованому Луганську, передають Патріоти України.

Виконавиця виступила у Луганській академічній філармонії для російських військових та мирних жителів. До слова, Бабкіна вчергове пробила дно, адже співала знаменитість не лише російською, а й українською. За словами путіністки, вона таким чином не руйнує різновиди культури.

"Треба віддати належне, у нас у репертуарі дуже багато й українських пісень, вони дивовижні – мелодійні, протяжні, про любов до матері, до батьківщини, до свого місця, свого краю", - цинічно розповіла путіністка російському пропагандистському виданню.

Бабкіна також вчергове розхвалила російських окупантів, які вбивають, катують, ґвалтують невинних людей та мародерять. Росіянка назвала загарбників "героями". "Це наші герої, молитися треба, підтримувати. Це наші діти, вони продовжують справу своїх батьків і дідів", - заявила путіністка.

До слова, Бабкіна збирається гастролювати окупованими українськими містами, які практично зруйнували окупанти. У неї заплановані концерти у вщент розбомбленому Маріуполі, Донецьку та інших містах Донбасу.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...