Надія на кінець війни: Реакція світу на обмін ув’язненими між Україною та РФ

Як світові лідери відреагували на обмін ув’язненими між Україною та Росією

Знак, який подає надію: реакція світу на обмін ув’язненими між Україною та РФПрезидент США Дональд Трамп назвав обмін між Україною та Росією утримуваними особами "можливо, першим гігантським кроком до миру", зазначають Патріоти України. "Росія та Україна обміняли велику кількість ув'язнених. Дуже гарна новина, можливо, перший гігантський крок до миру", написав у Твіттері президента США .

Канцлер Німеччини Ангела Меркель привітала обмін ув’язненими між Росією та Україною. Про це розповів представник уряду ФРН Штеффен Зайберт.

– Обмін в’язнями між Росією та Україною – знак, який дає надію, – наводить він слова Меркель в Twitter.

Посли країн G7 вітають звільнення 35 українських в’язнів, а також поздоровляють українську владу з досягли результатом.

– Посли країн G7 вітають звільнення 35 утримуваних українців та разом з українським народом радіють їхньому поверненню додому. Ми вітаємо українську владу з цим звершенням. Ми пам’ятаємо про інших ув’язнених і сподіваємося на їх швидке звільнення, – йдеться у зверненні країн Великої сімки.

н

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...