Надійніше було б просто забиратися геть: Окупанти шукають захисту від снарядів ЗСУ у "шаманів" та ворожок (аудіо)

Служба безпеки України опублікувала перехоплену розмову російського військового з матір'ю, який просить її звернутися до знайомої ворожки та попросити зробити обряд на виживання. Аудіозапис опублікували на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України.

Відзначається, що ворожі окупанти уже остаточно втратили бойових дух: щоб вижити в Україні звертаються до шаманів і ворожок. Саме про це попросив син у своєї матері під час телефонної розмови.

У відповідь на неоднозначне прохання матір нагадала, щоб син “для захисту” не забував класти георгієвську стрічку у кишеню. На що той відповів, що обмотався стрічками повністю. Але без обряду – нікуди.

В СБУ звернулися до російських окупантів і наголосили, що не потрібно ходити ні до яких ворожок, є значно простіший шлях зберегти своє життя - забратися геть з української землі. Інакше обряд буде лише один – поховальний.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...