"Надо поговорить": Як заслужена артистка України розповідала з Києва кремлівському телемосту про "громадянську війну" на Донбасі і відданість "рускому міру" (відео)

Любов ТитаренкоНа пропагандистському телемості з назвою "Надо поговорить", який показали на російському телебаченні 12 липня, виступила керівник Київського театру "Браво" Любов Титаренко, зазначають Патріоти України.

Вона висловилася на підтримку "русского міра", озвучивши популярну серед пропагандистів тезу про "братські народи", а також заявила, що на сході України йде "громадянська" війна. Трансляція програми велася на каналі "Россия 1".

"Ми, Росія і Україна, все життя, століттями жили в дружбі, любові, мирі. І сьогодні дуже важко у нас в країні. Йде війна, йде громадянська війна. Не боюсь цього сказати", – заявила жінка.

Титаренко додала, що телемости між Україною і РФ вважає доречними, однак перший телеміст, на її думку, потрібно провести з невизнаними "Л/ДНР".

"Люди живуть у злиднях. Навколо постріли, смерті, бабусі голодують, а у нас у Києві влада просто зажралась", – сказала вона.

"Ви знаєте, сьогодні небезпечно виходити ось так на велику аудиторію і говорити правду", – також заявила театралка.

Відзначимо, Титаренко не була присутня в студії росТБ. Пропагандисти показали її включення в ефір за допомогою відеозв'язку.

Обережно! Відео зняте пропагандистами!

Любов Титаренко – актриса, заслужений діяч мистецтв України. Була актрисою Київського академічного театру російської драми ім. Лесі Українки. Із 1991 року стала художнім керівником театру "Браво".

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...