"Надто багато нервує": Путіну викликали бригаду медиків після нарад про контрнаступ ЗСУ

Російський "фюрер" Володимир Путін розлючений через невдачі на фронті та успішний старт контрнаступу української армії на південному напрямку. Останнім часом диктатор "надто багато нервує", що позначається на його здоров'ї. Про це пише телеграм-канал Generall SVR, передають Патріоти України.

За даними каналу, вчора Путін провів чотири оперативні наради з представниками керівництва військового блоку. Детально обговорили тему контрнаступу ЗСУ на Херсонщині.

Путін ознайомився з доповідями ФСБ та військових, був дуже злий. Наприкінці робочого дня кремлівському лідеру терміново викликали бригаду медиків.

"Атмосфера під час нарад у президента була найнапруженіша за останній час. Пізно ввечері до Путіна викликали медиків, що чергували, які провели у президента близько двадцяти хвилин. В оточенні президента помітили, що останнім часом Путін став "занадто багато нервувати" і це негативно впливає і на його близьких, і на оточення", - пише канал.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...