Надувна лялька і насос: "Слуга народу" шокував українців поясненням домовленостей щодо Донбасу (відео)

Микола Тищенко спочатку порівняв Україну з насосом, а на запитання про домовленості відповів словами про надувну ляльку.

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко шокував мережу своїм поясненням домовленостей щодо Донбасу, які були досягнуті в ході переговорів у Мінську, зокрема "формули Штайнмаєра". Відповідне відео опубліковано в Twitter, передають Патріоти України.

Тищенко спочатку порівняв Україну з насосом, а на запитання про домовленості щодо Донбасу відповів словами про надувну ляльку. "Ви особисто знаєте, що передбачає "формула Штайнмаєра"? - поцікавилася у нардепа журналістка.

"Так, це розведення. Найголовніше, що потрібно зрозуміти, тільки під наглядом ОБСЄ і тільки за законами України. Все, крапка. Ви берете, наприклад, іграшку, ляльку берете, ось берете ляльку. Наприклад, надувну ляльку ви берете. Ви знаєте , як з нею впоратися? Ні! Ось ляльку ви берете. І ось, щоб знати як ... Або, не знаю, машину... Чи купуєте машину. Ви знаєте, як з нею? Ось, щоб впоратися з цим завданням, вам потрібна інструкція", - заявив Тищенко.

На слова Тищенка бурхливо відреагували в мережі.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...