Надихнув Зеленський: Скандальна Періс Хілтон теж вирішила піти в президенти і лягла на стіл (фото)

Світська левиця вважає, що Білому дому потрібен новий декор.

Періс Хілтон. Фото: соцмережі.

Відома світська левиця Періс Хілтон заявила, що має намір балотуватися на пост президента Сполучених Штатів Америки. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

На опублікованому фото Хілтон лежить на президентському столі в обтягуючому платті, колготках і туфлях з леопардовим принтом. Дівчина написала, що овальний кабінет вимагає нового декору і жіночої руки. До посту Хілтон залишила хештег #Періс в президенти.
Варто зазначити, що багато підписників сприйняли новину як жарт і порадили зірці розфарбувати Білий дім в рожевий. Гламурна діва також закликала зробити Америку знову «погарячіше».

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...