"Нагорода" знайшла "героїню": Шведська компанія Lernia звільнила росіянку, яка принижувала українців

Шведська компанія з підбору персоналу Lernia офіційно прокоментувала інцидент з їхньою працівницею-росіянкою Євгенією Денисовою, яка раніше принижувала українців. В організації ухвалили рішення звільнити хамку після того, як відео набуло широкого розголосу в соціальних мережах, повідомляють Патріоти України.

"Хочемо уточнити, що особа, яка висловлює свою думку, на цей час не працює і не повернеться. Ми категорично відмежуємось від образливих думок, які висловлює людина", – вказали на сторінці компанії в Instagram.

Нагадаємо, що напередодні українська активістка опублікувала ролик, де її ображає невідома російськомовна громадянка, що перед цим розкидала українську символіку.

Бабусі не сподобалося, що її знімають на камеру, тому вона "накинулася" на авторку із образами про її зовнішність та прокльонами. Росіянка заявила, що сама виглядає пристойно в "плащі за 25 тисяч, косинці та з сумкою", а її співрозмовниця нічого не досягне.

Містяни з антивоєнною позицією відшукали номер телефону, соціальні мережі, номер і марку машини, а також адресу "патріотки", проте вона відмовилася розмовляти.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...