Нагородний пістолет, карабіни, гвинтівки: ФСБ повернула Пригожину всю вилучену зброю

Ватажку приватної військової кампанії "Вагнера" Євгену Пригожину повернули нагородний пістолет, вилучений під час обшуків після так званого "маршу справедливості". Зброю військовому злочинцеві подарував міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу. Видання "Фонтанка" пише, що Пригожину повернули весь арсенал, знайдений у його будинку, в тому числі й нагородний Glock, передають Патріоти України.

"4 липня на початку 17:00 до будівлі управління ФСБ по Петербургу і Ленобласті на Ливарному проспекті під'їхали BMW 7-ої серії і супроводжуючий його Land Cruiser з охороною. Кортеж припаркувався біля будинку 25 по Шпалерній вулиці. Задні двері BMW відкрилися, звідти вийшов Євген Пригожин і, пройшовши буквально кілька метрів, сам відкрив казенну масивну двері, праворуч від якої історично висить вивіска "Приймальня", - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що раніше ватажка ПВК запросили для повернення йому зброї, вилученої в ході обшуків 24 червня в заміській резиденції в елітному котеджному селищі "Північний Версаль" в Приморський районі Санкт-Петербурга. Пригожину повернули два карабіна "Сайга", нарізний австрійський карабін Steyr Mannlicher, напівавтоматичну гвинтівку "АРка" та ще кілька рушниць і пістолетів, в тому числі іменний Glock, який вручив особисто Шойгу.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...