"На**й в свою Україну, чуєш, мавпо страшна": Росіянка вирішила влаштувати "покарання" незнайомій українці в Ізраїлі (відео)

Росіянка влаштувала дебош у черзі маркету в Тель-Авіві через українку. Своїми подвигами дівчина похвалилася в Instagram, передає Telegram "Боже, яке кончене", передають Патріоти України.

Імовірно, акція була спланована. Напередодні скандальних Stories блогерка скаржилася в мережі на українців в Ізраїлі. Біженці нібито її нервували, хоча ніяких конфліктів з українцями у росіянки, судячи з опублікованих матеріалів, не було.

Дівчина показувала вулиці, посміювалася над випадковими перехожими і стверджувала, що на українців чекає "покарання". "Я пройшлася по центру Тель-Авіва, ну... це не моє місто. Як страшно жити. Я В а**уе, в повному... Дівчинка з Відня розповідала, що їй довелося звалити звідти через них (українців - ред.). Ходять такі всі нахабні, бл**ь, я дивлюся на них ось так само, на**й. Ті, кому я попадуся якимось чином, цим людям, значить боженько прислав покарання", - пригрозила росіянка.

Уже в наступному Stories росіянка демонструє, як грубить людям у черзі. Відео блогерка підписала: "За Відень! За Європу! Проти України! Раз**бала хох**бов". "Якщо ви думаєте, що тут в Ізраїлі ви будете вести себе так само, як в Європі, то х**й вам. Боже, на**й уеб**в свою Україну, чуєш, мавпо страшна", - висловилася росіянка.

Персонал магазину намагався заспокоїти блогершу, але та не зупинялася і далі продовжувала "показувати обличчя руского міра".

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...