Найбагатшому диктатору світу не вистачає на "морозиво": Путін у день народження підвищив собі зарплату

Накопичені Володимиром Володимировичем особисті кошти оцінюють у десятки мільярдів доларів у різних фінансових інструментах лише поза рідної Росії

Президент Росії Володимир Путін підписав ряд указів про підвищення грошового утримання осіб, що обіймають державні посади в РФ. Зокрема,грошова винагорода президенту і голові уряду РФ «з метою забезпечення соціальних гарантій» збільшується на 4,3%, зазначають Патріоти України. Відповідно до указу №481, підписаного 7 жовтня - в день народження Путіна.

Аналогічним чином підвищуються зарплати міністра оборони РФ, глав МВС, МНС, ФСБ, Росгвардії, а також ряду міністрів, віце-прем'єрів, секретаря Радбезу, глави ЦВК.
Крім того, на 4,3% підвищено зарплати осіб, які заміщають державні посади РФ в дипломатичних представництвах і представництвах РФ при міжнародних організаціях.
Окремими указами на 4,3% з 1 жовтня підвищено грошове утримання голови Слідчого комітету РФ і генерального прокурора.
Нагадаємо, у Києві 7 жовтня активісти прийшли під посольство Російської Федерації в Україні «привітати» президента РФ Володимира Путіна з днем народження - сьогодні йому виповнюється 67 років.

Наразі знищено лише один: Російські "танки-черепахи" можуть бути проривниками, це небезпечний момент, - Forbes

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

На фронті все частіше фіксують дивні російські танки з "панцирами". Т-72 із широкою захисною бронею зверху отримали назву "танки-черепахи". Ймовірно, їх можуть використовувати для розмінування. Як пише Forbes, усі помічені "танки-черепахи" належать 5-й...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: