"Найбільш підходящий момент": ЗСУ підуть у наступ відразу на декількох напрямках, - Резніков

Українська армія активно готується до потужного контрнаступу та звільнення незаконно захоплених земель російською окупаційною армією. Цей контрнаступ буде здійснюватися відразу на декількох напрямках. Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю ERR, передають Патріоти України.

Наступ ЗСУ розпочнеться вже у квітні-травні цього року, каже міністр. Резніков переконаний, що ці атаки принесуть Україні дуже позитивні зміни.

Однак варто розуміти, що контрнаступ залежить ще й від погодних умов. В очікуваному бою можна буде помітити роботу танків Leopard, які Україні передали західні партнери. "Ви побачите їх у контратаці за рішенням нашого Генштабу. Вже планується за кількома напрямками. Це залежить від того, який момент є найбільш підходящим, як вони вирішать. Також все залежить від погодних умов. Навесні наша земля дуже волога. Думаю, у квітні-травні ми їх побачимо", - сказав Резніков.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.