"Найбільша неповага": Ветерана війни проти РФ без однієї ноги списали зі служби через "вагітність"

Боєць 24-го батальйону "Айдар" Станіслав Дехтяр розповів, як під час проходження ВЛК лікар-хірург "визнав" його вагітним. Про це Станіслав Дехтяр розповів у інтерв'ю Online.UA, передають Патріоти України.

За його словами, фахівці ВЛК і МСЕК виявляють найбільшу неповагу до ветеранів російсько-української війни. Щоб отримати висновок від лікарів, за ними потрібно буквально бігати, незважаючи на інвалідність.

"Найбільша неповага до ветеранів російсько-української війни саме від лікарів ВЛК та МСЕК. Ти повинен ходити за цими людьми, буквально бігати, щоб тобі написав кожен свій висновок", - зауважив військовий.

Так, фахівці з військово-лікарської комісії списали бійця з військової служби за досить незвичайною статтею. Боєць з позивним "Уксус", який втратив ногу в боях з окупантами, розповів, що його визнали вагітним.

"Мені лікар-хірург написав рішення, що я — вагітний згідно зі статтею 73-а (вагітність, що протікає з ускладненнями — ред.)", — зазначив він.

За словами ветерана, на лікарську помилку звернув увагу його товариш із батальйону і привітав його з "вагітністю".

Інший фахівець, лікар-невропатолог, написав, що у ветерана були "скарги на відсутність правої нижньої кінцівки".

"Ситуація показує бардак, який твориться в наших медустановах", — зробив висновок Дехтяр.

Хапання потопельника за соломинку: Росіяни замість знищених ЗСУ мостів через Сейм у Курській області навели дві понтонні переправи

понеділок, 19 серпень 2024, 21:15

Російскі військові поспішили перекинути дві понтонні переправи черз річку Сейм, що у Глушковському районі Курської області, там де днями ЗСУ знищили два стаціонарні мости, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал "Радіо свобода". На оп...

Путін у розпачі: Наступ українських сил на територію Курської області РФ засудила лише Сирія, - DW

понеділок, 19 серпень 2024, 20:45

З усіх держав та організацій, які Росія вважає дружніми, вторгнення ЗСУ до Курської області засудила лише Сирія. Про це пише Deutsche Welle із посиланням на газету The Moscow Times, передають Патріоти України. Попри те, що операція ЗСУ у Курській облас...