"Найбільша проблема Лукашенка в тому, що він насправді не контролює Білорусь", - політолог (відео)

Навіть російські телеграм-канали контролюють країну більше, ніж президент.

Політолог Микола Давидюк запевнив, що Олександр Лукашенко не захотів піти демократичним шляхом на минулих виборах і тепер не контролює країну. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Апостроф TV", 12 серпня, передають Патріоти України.

"Найбільша проблема Лукашенка в тому, що він не контролює Білорусь. Перше - російські телеграм-канали контролюють країну більше, ніж президент. Друге - Китай контролює країну в торговому відношенні більше, ніж президент. І треба дивитися на те, хто першим визнав Лукашенко президентом. Китай уже обігнав Росію в цьому плані, і Москва була змушена наздоганяти", - запевнив він.

"І зараз Лукашенко використовує досить примітивні комбінації в боротьбі з протестами, так як політичної боротьби не було більше 20 років. Президент злякався пограти в демократію і не став показувати свою підтримку на рівні 50%, а показав 80. Тепер же у нього немає і 50 % підтримки і чим довше буде протест, тим менше залишиться у нього прихильників", - пояснив Давидюк.

Джерело: Апостроф

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...