"Наш/ненаш парень": Як у РФ відреагували на слова Коломойського про "російські танки під Варшавою"

Багато хто з російських політиків не дуже довіряє одіозному олігарху.

Коломойському в Росії повірили не усі. Ілюстрація: ВВС.

Після гучного інтерв'ю олігарха Ігоря Коломойського американському виданню New York Times з'явилася реакція з боку громадян Росії, зокрема відомих політиків і пропагандистів. Перше, що кидається в очі: росіяни не довіряють Коломойському і зневажливо ставляться до його пропозиції "купити" всю Україну за 100 мільярдів доларів. Втім, Жириновського, судячи з усього, обрадували ці слова олігарха, оскільки він їх передбачав, зазначають Патріоти України.

Окремі російські політики і пропагандисти, цитуючи Коломойського, з задоволенням потирають руки, сподіваючись, що Україна тепер "здасться" Росії. У той же час вони досить зневажливо і з недовірою ставляться як до самого олігарха, так і до його пропозиції по "продаж" України Кремлю за 100 мільярдів доларів.

Так, член Ради Федерації Олексій Пушков, який встиг попрацювати і пропагандистом, і політиком на підтанцьовці у свого вищого керівництва, прокоментував інтерв'ю Коломойського, котрий виступив за зближення з Російською Федерацією. "Коломойський в брутальній формі лякає НАТО зближенням України з Росією в разі, якщо Захід буде ігнорувати Київ. Але навряд чи Захід змінить підхід", - переконаний він. За словами російського сенатора, в Європі "втомилися фінансувати Київ, а адміністрація Дональда Трампа бачить в Україні джерело скандалів і не поспішає вкладати в цю країну великі гроші".

Крім того, російські медіа повторно опублікували інтерв'ю відомого політичного фігляра і україноненависника Володимира Жириновського, який передбачив перемогу Зеленського на виборах і "прогин" Коломойського під Москву.

Скандаліст Жириновський ще до президентських виборів "передбачив" бажання олігарха Коломойського зблизитися з РФ. "Зеленський буде маріонеткою, лялькою. Він займе кабінет, а Коломойський буде йому писати... Коломойський - це зубр. Коломойський і Саакашвілі будуть добивати всіх людей Порошенка, а Аваков допоможе", - говорив тоді Жириновський.

За його словами, Зеленський буде робити те, що Коломойський. А Коломойський може з росіянами домовитися на таємних зустрічах в Швейцарії. "Коломойському потрібно повернути гроші, а це гроші в наших руках - Приватбанк. І ми скажемо: давай домовлятися. Йому потрібні гроші? Ми допоможемо. Але нам потрібно залишити за собою Донбас, Луганськ, і що-небудь ще додати, наприклад, Харків", - заявляв лідер ЛДПР. За його словами, Росія на таких переговорах попросить половину України, і Коломойський погодиться, а Зеленський нібито послухає його.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...