Найбільший авіаконцерн Європи відмовився від польотів у РФ до березня 2023-го

Національний авіаперевізник Німеччини Lufthansa, найбільший авіаконцерн Європи, який включає і такі великі авіакомпанії, як Swiss International Airlines і Austrian Airlines, не буде використовувати повітряний простір країни-агресора до 25 березня 2023 року. Авіакомпанія в цей період не виконуватиме рейси з і в Росію, інформують Патріоти України.

"Lufthansa не буде використовувати повітряний простір Росії до 25 березня 2023-го через поточну нормативно-правову ситуацію. З цієї причини всі рейси Lufthansa в Росію і з Росії повинні бути скасовані в цей період", – йдеться в заяві авіаперевізника.

У Lufthansa Group додали, що продовжують уважно стежити за ситуацією і перебувають у тісному контакті з національною та міжнародною владою. Крім того, Lufthansa та всі авіакомпанії Lufthansa Group призупиняють польоти в та з України до 25 березня 2023-го. "Наразі повітряний простір над Україною закритий, польоти не здійснюються", – пояснили в авіакомпанії.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...