"Найбільший страх Кремля": Арестович назвав чотири варіанти закінчення війни з Росією

Найбільший страх кремлівської верхівки - програти війну Україні. І для того, щоб цього не сталося, путін може спробувати довести ситуацію до абсурду - зокрема, до зіткнення країни з НАТО. Таку думку висловив радник голови ОП Олексій Арестович в інтерв'ю правозахиснику Марку Фейгіну, передають Патріоти України.

А потім «здатися» сильнішому супротивнику та заявити своєму народу: «дивіться, ми об'єдналися з НАТО, змусили Україну підписати мир та інше».

На його думку, найближчим часом войовничість риторики росії лише посилиться. А реальних варіантів закінчення війни з боку Москви експерт бачить одразу чотири. Це військовий переворот в Росії, розкриття путіним змов (військовий переворот наборот), гра в ядерний шантаж (аж до застосування зброї), а також словесна спроба довести до загрози ядерної війни.

Арестович упевнений: путін зараз шукає стратегію виходу із нинішньої війни. Проте ядерний удар, вважає аналітик, малоймовірний, адже за ним буде «відповідь» з боку інших держав. Та й Україна не зупиниться. «Ми тільки більше озвіріємо, — каже Арестович. — Всі сантименти „не всі росіяни такі“ будуть відкинуті». Почнеться справжня різанина. Це вже гарантовано, що війна перекинеться на територію росії".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...