Найбільший у Східній Європі: Після обстрілу окупантів горить ринок "Барабашово" у Харкові (відео)

17 березня стало відомо, що окупанти обстріляли найбільший у Східній Європі ринок "Барабашово" в місті Харків. Внаслідок обстрілу на ринку почалася пожежа. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Геращенко також опублікував відео очевидців, на яких видно стовп чорного диму над ринком. Про загиблих або постраждалих від обстрілу району ринку Барабашово поки що не повідомляє.

Як повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, під час гасіння пожежі загинув один працівник ДСНС. Це сталося, коли рятувальники розпочали роботи. Окупанти випустили ще одну ракету. "Сьогодні героїчно загинув один із рятувальників. Вони гасили пожежу на ринку "Барабашово". Російські війська жорстоко обстріляли цей ринок", - сказав Терехов.
За інформацією "Суспільного", рятувальнику, який загинув, був 31 рік. Він гасив вогонь на ринку, коли близько 14:00 окупанти вдруге завдали удару. Ще один рятувальник із осколковими пораненнями перебуває в лікарні.

НАТО розглядає відправку військ в Україну, але не для участі в боях: У NYT розкрили подробиці

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:27

Союзники по НАТО поступово наближаються до рішення відправити в Україну свої війська. Їх використовуватимуть для навчання українських сил, пише The New York Times. "Цей крок стане ще одним розмиттям попередньої "червоної лінії" і може більш безпосеред...

"Це попередження": Зеленський відповів на заборону США бити їхньою зброєю по РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:22

Президент Володимир Зеленський вважає, що не можна забороняти Україні застосовувати західну зброю для ударів по Росії, тому що це частина захисту, а не напад. Пряма мова: "Я не вважаю, що повинні бути якісь заборони, тому що це не про наступ українсько...