Найближчими тижнями на фронті буде дуже важко: Війна в Україні рухається до кульмінації, - Bild

Найближчим часом на фронті в Україні почнуться запеклі бойові дії. Ситуація буде вкрай важкою. Війна в Україні наближається до кульмінації і скоро відбудеться новий небезпечний перелом. Про це заявив політолог Джордж Фрідман, повідомляє Bild, передають Патріоти України.

В української армії є одна головна проблема - відсутність далекобійних ракет, які завадили б окупантам в поставках підкріплення і запасів на фронт.

"Донедавна російські атаки на Україну зазвичай стримувалися українськими силами. Не скрізь, але досить часто, щоб перешкодити Росії утримати територію або здобути перемогу. Але в останній місяць або близько того Росія почала самостверджуватися. Якщо це стане нормою, в України будуть серйозні проблеми", - каже політолог.

Він акцентував увагу на тому, що Україна незабаром отримає необхідні ракети. Однак політолог побоюється, що це може призвести до прямого протистояння між США і РФ.

"Всі війни складні, і всі війни мають політичний вимір. США поставлять ракети великої дальності, що має сенс у холодній логіці війни. Однак, якщо станеться який-небудь збій в управлінні зброєю, це може призвести до несподіваних подій, які ніколи не вітаються на війні", – переконаний Фрідман.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...