"Найболючіше - втрачати близьких людей": Онук всесвітньо відомої художниці Марії Примаченко воює в ТрО

Онук всесвітньо відомої художниці боронить Батьківщину у лавах ТрО, повідомляє Міністерство оборони, передають Патріоти України.

Петро Примаченко – український художник та бізнесмен, належить до творчої династії Примаченків. Воїн ТрО пройшов пекельні точки під час оборони столиці та Київської області. Водночас, найважче, що переживав боєць на війні – це загибель побратимів.

"Найболючіше — втрачати близьких людей. Мого товариша, отця Максима, росіяни вбили, а потім проїхали по ньому танками. Більшого звірства і цинізму я в житті не бачив", - зі сльозами на очах згадує військовий.

Нині чоловік всіма силами наближає Перемогу, займається благодійністю. Нещодавно картина Марії Примаченко, бабусі нашого захисника, була продана за 500 тисяч доларів. Родина Петра відмовилася від своїх роялті з продажу. Всі виручені кошти пішли на потреби ЗСУ. Після перемоги Петро Примаченко мріє про відкриття власної художньої виставки в рідному смт Іванків.

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...