Найдешевші - у принца Чарльза: Скільки коштують маски, які носять члени королівської сім'ї

Принц Вільям обирає однотонні захисні маски, як правило – в тон до своїх костюмів, а Кейт Міддлтон любить квіткові принти.

Кейт Міддлтон в масці.

Британські модельєри розкрили вартість захисних масок, які носять члени королівської сім'ї. Також вона назвали дизайнерів, які створювали для них необхідні наразі аксесуари. Так, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вибирає маски з щільної бавовни. Найчастіше вона з'являлася на публіці в аксесуарі від елітного бренду Emilia Wickstead. Вартість виробу – 15 фунтів стерлінгів (близько 550 грн). Про це пише Daily Mail, повідомляють Патріоти України.

Її чоловік, принц Вільям обирає однотонні захисні маски, як правило – в тон до своїх костюмів. Нещодавно він вийшов у світ в темно-синьому класичному пальті з червоним шарфом, доповнивши свій образ синьою маскою в білий горошок. Також на ньому можна побачити і недорогі одноразові медичні маски.

Для своїх дітей герцоги Кембриджські купують маски з різнокольоровими принтами в бутиках дитячого одягу Amaia Kids. Такі вироби також вартують близько 15 фунтів стерлінгів.

Зі свого боку, принц Уельський – Чарльз вибирає більш дешеві аксесуари. Нерідко – виробництва власної компанії Turquoise Mountain Textiles вартістю 6,5 фунтів стерлінгів (близько 250 грн). Зазначимо, що кошти з кожної проданої маски організації йдуть на благодійність.

Дружина Чарльза, герцогиня Корнуолльська Камілла нещодавно вийшла в світ у яскраво-червоній масці з квітами, яка коштувала 10 фунтів стерлінгів (близько 370 грн). Також вона іноді з'являється на публіці з прозорим захисним екраном на обличчі.

НАТО розглядає відправку військ в Україну, але не для участі в боях: У NYT розкрили подробиці

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:27

Союзники по НАТО поступово наближаються до рішення відправити в Україну свої війська. Їх використовуватимуть для навчання українських сил, пише The New York Times. "Цей крок стане ще одним розмиттям попередньої "червоної лінії" і може більш безпосеред...

"Це попередження": Зеленський відповів на заборону США бити їхньою зброєю по РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:22

Президент Володимир Зеленський вважає, що не можна забороняти Україні застосовувати західну зброю для ударів по Росії, тому що це частина захисту, а не напад. Пряма мова: "Я не вважаю, що повинні бути якісь заборони, тому що це не про наступ українсько...