"Найдивніший фейк року": Єрмак відреагував на фото військових без тарілок за столом із Зеленським

Володимир Зеленський у День захисника України відвідав військових в ООС. Вже традиційно президент у компанії керівника Офісу Президента Андрія Єрмака пообідав з військовими. Одразу після цього у мережі вибухнув скандал. Річ у тім, що на одному з фото військові сидять за столом разом з Зеленським, але без тарілок. Андрій Єрмак одразу ж назвав світлину фейком та заявив, що "придумати, що військовим на Донбасі не подали їжу, – це дно". Про це керівник Офісу Президента написав на своїй сторінці у Фейсбук, передають Патріоти України.

Керівник ОП назвав цю ситуацію абсурдом. Він заявив, що це – найдивніший фейк цього року. "Придумати, що військовим на Донбасі не подали їжу, – це дно. Все інше, що ви придумували та розганяли протягом цього року, навіть згадки не заслуговує у порівнянні з цим", – зазначив Єрмак.

Він додав, що з місць розташування наших військових на Донбасі увесь політикум виглядає як щось дуже нездорове. Наостанок він подякував українським захисникам і захисницям "за цю чергову можливість відволіктися від абсурду політикуму і побачити справжнє, щире".

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...