Наєв зробив важливу заяву щодо можливого вторгнення російських військ

Інформацію про стан Збройних сил РФ, їх наявність, скупчення і збільшення чисельності в Києві отримують в щоденному режимі.

Сергій Наєв. Фото: Голос.

Українські військові не бачать безпосередньої загрози вторгнення російської армії на територію нашої країни найближчим часом, проте армія готується до будь-яких сценаріїв. Про це в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV заявив командувач Об'єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв, повідомляють Патріоти України.

Так, були посилені всі види розвідки для отримання інформації про стан і характер дій Збройних сил Росії. Це означає, що інформацію про стан Збройних сил РФ, їх наявність, скупчення і збільшення чисельності в Києві отримують в щоденному режимі. Виходячи з цієї інформації Збройні сили України відпрацьовують плани реагування на всі військові загрози з боку Росії, в т. числі на кримському напрямку, констатував Наєв.

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...