Найгуманніший у світі: Суд звільнив з-під варти обвинуваченого в держзраді "екс-міністра охорони здоров'я Криму"

Під час обшуку оперативники вилучили у Петра Михальчевського паспорт громадянина РФ, «службове посвідчення» за підписом так званого «глави Криму» та інші документи, що доводять його провину.

Петро Михальчевський. Фото: УНІАН.

Дніпровський районний суд міста Києва звільнив з-під варти обвинуваченого у вчиненні державної зради так званого "екс-міністра охорони здоров'я" в окупованому Криму Петра Михальчевського. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, передають Патріоти України.

"Дніпровський районний суд м. Києва звільнив з-під варти екс-главу МОЗ Криму Петра Михальчевського, який звинувачується в державній зраді, змінивши йому запобіжний захід на домашній арешт. Віват турботливому Конституційному суду! Чекаємо засідання по Вишинському і Єфремову...", - написала вона. Як повідомляв УНІАН, на початку січня 2018 року співробітники СБУ виявили у Києві колишнього так званого «міністра охорони здоров’я Криму» Михальчевського.

Під час обшуку оперативники СБУ вилучили у Михальчевського паспорт громадянина РФ, «службове посвідчення» за підписом так званого «глави Криму» Сергія Аксьонова та інші документи, що підтверджують його співпрацю з окупаційною владою. Прокуратура АРК відкрила кримінальне провадження за фактом вчинення Михальчевським кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. 8 січня суд обрав Михальчевському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 25 червня 2019 року Конституційний суд дозволив пом'якшувати запобіжні заходи особам, які утримуються під вартою за підозрою або обвинуваченні в тероризмі.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...