Найкращий подарунок на день народження - перемога: Брати-близнюки з Києва у перший день війни стали на захист України

Брати-близнюки Шевченки з Києва, які стали на захист України із першого дня повномасштабного вторгнення Росії, вчора, 11 червня, відсвяткували свій день народження. Їм виповнилося по 50 років, передають Патріоти України.

Найкращим подарунком для наших захисників, які дають відсіч ворога, стане наближення перемоги України. Брати наполегливо працюють над цим, проте для того, аби ще ефективніше "робити смерть" окупантам, їм потрібна гвинтівка.

Саме на неї воїни зараз збирають кошти. Номер картки – 5168752013740538 (Шевченко Олександр). Андрій Селіванов у Facebook привітав братів із днем народження та розповів, що вони беруть участь у бойових діях на найгарячіших ділянках фронту.

"Обожнюю цих хлопців! Боронять країну з перших хвилин, у самих гарячих місцях. Давайте зробимо їм подарунок на днюху, знаю, що вони збирають на гвинтівку", – написав він.Відео містить нецензурну лексику, 18+!

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...